Bemutatkozás.

Mindenek előtt.     ALAPÍTVA :   MCMLXXIV   (  1974  )

Fodrász családban nőttem fel. Már gyerekkoromban a fodrászüzlet különleges illata magával ragadott. Szerencsésnek érzem magam, hogy részt vehettem Budapesten egy fodrász kongresszuson, ahol végleges döntést hoztam. Elindulok egy nyüzsgő, izgalmas és egyben egy különleges utazásra. Fodrász leszek! És elindultam. Jöttek a tanulmányok, konferenciák, versenyek, majd a mester vizsga, és a fodrász oktatás stb.

Kiemelkedően magas prémium minőségű Wella professzionális, és Gold Spa 100% vegán, termékekkel dolgozunk.

Úgy érezzük ,hogy mindenki vágyik valami különlegesre, csodára, és egy elbűvölő hajra, amiben jól érzi magát. Mi magunk is azt valljuk, hogy érjük be csupán a legjobbal. 

Ez a csodálatos szakma elvárja tőlünk, hogy folyamatosan képezzük magunkat. A divat soha nem áll meg. Nálunk Professionalis és tapasztalt szakembereink  kezeiben biztonságban  érezheti magát a mindenki.

NAGY ENIKŐ vezető fodrász.  HORVÁTH NATASA fodrász technikus.  HORVÁTH IBOLYA fodrász  szakoktató   kolléganőimmel számos fodrász képzésen, és versenyen bizonyítottuk felkészültségünket.Hisszük,hogy,a szépség nem más,mint arány és harmónia. Hajviseletünk döntően meghatározza külső megjelenésünket. Az egyéniségünkhöz illő frizura önbizalmat ad, magabiztossá tesz.

Szalonunkban gőzölgő kávéval várunk mindenkit, nagy hangsúlyt fektetünk vendégeink kényelmére,igényeire,és a minőségből sosem engedünk!

Repüljünk együtt a divat világába!        Legyen a vendégünk !

Legyen a vendégünk és érezze jól magát! Bátran vegye fel velünk a kapcsolatot!

tovább