Barber deck a Simon Hajszalonban!

Barber deck a Simon Hajszalonban!

Barber deck a Simon Hajszalonban !
Avagy klasszikus borbélyság minden modern és igényes férfinak.

A Simon Hajszalon szakmai profizmusa és újító kedve ismert a vendégkör számára. A trendi vagy alkalmi női és férfi frizurákon, igényes hajfestésen túl ezúttal a férfiakra gondolt Simon Tibor mesterfodrász. A barber deck , azaz borbély megállóhely a világszerte és Budapesten is egyre népszerűbb klasszikus borbélyüzletek hangulatát idézi. Persze a 21. század modernizmusával ötvöző szolgáltatásokat nyújt  azoknak a férfiaknak, akik a klasszikus hajviseletet, valamint a manapság nagyon divatos szakáll- és bajuszápolást, borotválást kedvelik, vagy szeretnék kipróbálni.

Akárcsak a hajdanvolt borbélyok üzleteiben, ebben a férfiak számára létrehozott sarokban is igazán férfinak érezheti magát a vendég, mert a kényeztetés nemcsak a nőknek, a férfiaknak is nagyon jólesik.  Attól a perctől kezdve, hogy kényelmesen belesüppednek, szinte belefekszenek a bőr borbélyfotelbe, hogy forró törülközős gőzöléssel készítsék elő az arcszőrzet ápolását, vagy eltávolítását. Ugyanis az arc meghálálja a gondoskodást, ha nem a gyorspenge tépi le a szőrt egy szintetikus anyagokat tartalmazó, kézzel felvitt hab vagy gél segítségével, hanem a természetes alapanyagokat tartalmazó borotvahabot a nagyon puha és hosszú borzszőrből készült pamacs simítja az arcra, hogy aztán az egyszer használt steril késsel igazítsa a szakember a kívánt formájúra a szakállt. Ezután a finom balzsamozás varázsolja puhává és ápolttá az arcot, megakadályozva a szőrtüszők begyulladását. S mindeközben lehet relaxálni vagy férfiak társaságában bármiről diskurálni, akárcsak a nők a kozmetikában. A szépítkezés és ápolás nemcsak a testneki, a léleknek is szükséglete.

A befésült, klasszikus vonalvezetésű frizurák vagy a celebekhajviseletét utánzó hajtetoválások szintén ebben a „megállóban” készülnek el, hogy még inkább kihangsúlyozzák a jól ápolt, férfias vonásokat.

Tisztelt Urak! Ne késlekedjenek, ne habozzanak, habozzon a borotvapamacs! Önök huppanjanak a modern borbélyszékbe, és élvezzék a kényeztetést, meg az elismerő női pillantásokat, ami az ápolt, férfias külsőnek szól.

Kedves Hölgyek! Ne késlekedjenek, lepjék meg vagy egyszerűen, ha fodrászhoz mennek, vigyék magukkal édesapjukat, férjüket, kedvesüket  vagy a fiukat egy kényeztető élményt nyújtó megállóba, a barber deckbe, a Simon Hajszalon legújabb szegletébe!

Legyen a vendégünk és érezze jól magát! Bátran vegye fel velünk a kapcsolatot!

tovább